29 kesäkuuta 2011

Pelottavan näköinen ötökkä



Kissa Kisuilija oli tänään vierailulla toimistossamme. Ulko-ovesta tuli sisään iso ötökkä. Kysyin Kissa Kisuilijalta pistääkö tuo ötökkä ja onko sillä imukärsä. Onko kysymyksessä kasvissyöjä vai lihansyöjähyönteinen. Kissa Kisuilija sai jostain syystä raivarin. Halusin vain tietää ovatko kissat vaaravyöhykkeellä.



Tässä kuva hyönteisestä. Voisiko joku kertoa, minkälaisesta
vaarasta on kysymys. Etten turhaan pidä ylläni suojapukua. Olen myös
suojannut Assistentti B:n hyökkäyksiltä.


Olemme toistaiseksi suojautuneet hyökkäyksiä vastaan. Tilasin suojapuvun (NASA, Yhdysvallat). Materiaali on samaa mitä astronautit käyttävät kuulennoilla. Tämä on erikoistilaus, koska on väriltään kissamaisen vihreä. Toistaiseksi olemme majoittuneet toimistomme vessaan. Otin mukaan tietokoneeni ja paljon eväitä, 5 litraa kivennäisvettä, 2 litraa ja 4 desilitraa limua (joista olen jo osan juonut), 4 kissanruokapurkkia, 8 erilaista kalalajia ja 1 kissanruokapussi. 




Tässä kuvia suojapuvustani. Elämme siis Assistentti B:n kanssa ääriolosuhteissa. Vessa on kuuma ja kostea, tarvitsemme pikaisesti apua. Nyt on hyvä tilaisuus näyttää, oletteko kiinnostuneita ollenkaan kohtalostamme. Odotamme apua teiltä lukijoilta. Mayday mayday mayday! (Olen lukenut jostakin että hätäkutsu täytyy kirjoittaa kolmesti). Olemmeko todellisessa vaarassa? Kisuilija ei suostu vastaamaan. Julkaisen kohta Messengner- viestejämme. Olen äärettömän loukkantunut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti