12 heinäkuuta 2011

Assistentti B MeKissat lehdessä haastateltavana


Assistentti B oli haastateltavana MeKissat lehdessä. Assistenttiä haastatteli Mirre Elisabet Virtanen. 

-Olemme kuulleet että teille on tullut toisesta kilpailevasta yrityksestä työtarjous.Aiotteko vaihtaa työpaikkaa? Te kehittelitte sen MirriSopiNäp® - näppäimistön. 

-En missään nimessä, Mirri Misualin yrityksessä on niin hyvät palvelut ja edut.

-Tämähän oli suuri kansainvälinen yhtiö, Kissankala Paahdetut Silakat Oy. Miksi ette vaihda työpaikkaa? Tässä yhtiössä on aivan mieletön ruokaetu.

-En vaihda työpaikkaa, koska MirMis Oy:ssä on esim. hyvä terveydenhoito ja hammashoitoedut. Kerran kun sain paperihaavan, Mirri Misual sitoi haavan, desinfioi ja nosti tassuni ylös etten pyörry.  Mirri Misual mittaa työntekijöiltä aina aamu- ja iltapäivälämmön, tarkastaa korvat ja mittaa verenpaineet. Sitten on zumbatunti joka päivä, sekä telinevoimistelua.

-Kertokaa vähän yhtiön hammashoidosta.

-Mirri Misual on tilannut Kissojen Leikkiväline Oy:stä hammashoitosetin. Kerran kuukaudessa Mirri Misual tarkastaa työntekijöiltä, onko tullut reikiä ja puhdistaa hammaskiven. 

-Miten Misual onnistuu leikkivälinesetillä tarkastamaan hampaanne? Onko hänellä mitään koulutusta. 

-Misual kävi kissojen hammashoidon nettikurssin. Kyllä hän erottaa onko hampaassa reikiä vai ei. Mirri Misual haluaisi olla hammashoitaja, jopa hammaslääkäri. 

-Onko teillä myös lounasetu?

-On on on on. Misual valmistaa itse ruuat.

-Mitä te olette syöneet tänään?

-Lounaalla lohikeittoa ja päivälliseksi lohikeittoa persiljalla. Minun täytyy lähteä nyt, on iltapäivälämmön mittausaika. 

-Kiitos haastattelusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti